Política de privacitat

INFORMACIÓ A l’USUARI

Qui és el responsable del tractament de les teues dades personals?

L’Ajuntament de Benicarló és el RESPONSABLE del tractament de les dades personals de l’USUARI i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD).

Per a què tractem les teues dades personals?

Per a mantindre una relació comercial amb l’usuari. Les operacions previstes per a realitzar el tractament són:

Remissió de comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, xarxes socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibilite realitzar comunicacions comercials. Aquestes comunicacions seran realitzades pel RESPONSABLE i estaran relacionades amb els seus productes i serveis, o dels seus col·laboradors o proveïdors, amb els quals aquest haja aconseguit algun acord de promoció. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals.

Realitzar estudis de mercat i anàlisis estadístiques.

Tramitar encàrrecs, sol·licituds, donar resposta a les consultes o qualsevol tipus de petició que siga realitzada per l’USUARI a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seua disposició en la pàgina web del RESPONSABLE.

Remetre el butlletí informatiu en línia, sobre novetats, ofertes i promocions en la nostra activitat.

Per quin motiu podem tractar les teues dades personals?

Perquè el tractament està legitimat per l’article 6 del GDPR de la següent forma:

Amb el consentiment de l’USUARI: remissió de comunicacions comercials i del butlletí

Per interés legítim del RESPONSABLE: realitzar estudis de mercat, anàlisis estadístiques, etc. i tramitar encàrrecs, sol·licituds, etc. a petició de l’USUARI.

Durant quant temps guardarem les teues dades personals?

Es conservaran durant no més temps del necessari per a mantindre la fi del tractament o existisquen prescripcions legals que dictaminen la seua custòdia i quan ja no siga necessari per a això, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir l’anonimització de les dades o la destrucció total d’aquests.

A qui facilitem les teues dades personals?

No està prevista cap comunicació de dades personals a tercers excepte per obligació legal o, si fóra necessari per al desenvolupament i execució de les finalitats del tractament, als nostres proveïdors de serveis relacionats amb comunicacions, amb els quals el RESPONSABLE té subscrits els contractes de confidencialitat i d’encarregat de tractament exigits per la normativa vigent de privacitat.

Quins són els teus drets?

Els drets que assisteixen a l’USUARI són:

Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seues dades, i de limitació o oposició al seu tractament.

Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Vostè podrà exercitar els drets d’Accés, Rectificació, Supressió, Limitació, Portabilitat o, en el seu cas, Oposició. A aquests efectes, podrà presentar un escrit de forma presencial al Registre d’Entrada de l’Excm. Ajuntament de Benicarló: Carrer de Ferreres Bretó, 10, 12580 Benicarló, Castelló.  A l’escrit s’haurà d’especificar quin d’aquests drets sol·licita siga satisfet i, en el seu cas de presentar un escrit de forma presencial haurà de mostrar el DNI o document identificatiu equivalent. En cas d’actuar mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d’aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d’aquest. Delegat de protecció de dades: dpd@ajuntamentdebenicarlo.org.  

CARÀCTER OBLIGATORI O FACULTATIU DE LA INFORMACIÓ FACILITADA PER L’USUARI

Els USUARIS, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i l’entrada de dades en els camps, marcats amb un asterisc () en el formulari de contacte o presentats en formularis de descàrrega, accepten expressament i de manera lliure i inequívoca, que les seues dades són necessàries per a atendre la seua petició, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L’USUARI garanteix que les dades personals facilitades al RESPONSABLE són veraços i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació d’aquests.

El RESPONSABLE informa que totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatoris, ja que són necessaris per a la prestació d’un servei òptim a l’USUARI. En cas que no es faciliten totes les dades, no es garanteix que la informació i serveis facilitats siguen completament ajustats a les seues necessitats.

MESURES DE SEGURETAT

Que de conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en protecció de dades personals, el RESPONSABLE està complint amb totes les disposicions de les normatives GDPR i LOPDGDD per al tractament de les dades personals de la seua responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits en l’article 5 del GDPR, pels quals són tractats de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l’interessat i adequats, pertinents i limitats al necessari en relació amb els fins per als quals són tractats.

El RESPONSABLE garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per a aplicar les mesures de seguretat que estableixen el GDPR i la LOPDGDD amb la finalitat de protegir els drets i llibertats dels USUARIS i els ha comunicat la informació adequada perquè puguen exercir-los.

Vostè podrà exercitar els drets d’Accés, Rectificació, Supressió, Limitació, Portabilitat o, en el seu cas, Oposició. A aquests efectes, podrà presentar un escrit de forma presencial al Registre d’Entrada de l’Excm. Ajuntament de Benicarló: Carrer de Ferreres Bretó, 10, 12580 Benicarló, Castelló.  A l’escrit s’haurà d’especificar quin d’aquests drets sol·licita siga satisfet i, en el seu cas de presentar un escrit de forma presencial haurà de mostrar el DNI o document identificatiu equivalent. En cas d’actuar mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d’aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d’aquest. Delegat de protecció de dades: dpd@ajuntamentdebenicarlo.org.